Fascinatie over Glasbewassing Lelystad

Zij beschikken over de juiste kennis en middelen om elk raam weer stralend schoon te krijgen. Tijdens die taken is zoveel geoorloofd rekening gehouden betreffende het milieu. Er wordt dus zo min geoorloofd toepassing geschapen met schoonmaakmiddelen. Tevens wordt altijd rekening gehouden met een zekerheid over de collegas en de omgeving.

Voor alsnog beter gelegen ramen produceren we behandeling over hoogwerkers of over voorzieningen aangaande dit gebouw zelf.

Interesse :  Stuur dan jouw uitgebreide cv en sollicitatiebrief incluis ons foto tot paul@proper.nl

Schoonmans weet dat een verzorgde uitstraling aangaande uw pand of appartement een weerspiegeling geeft op uw dagelijks leven. Niet vanwege niks is onze slogan ‘Life is good when it’s clean’.

Wij zoeken ons medewerker op HBO werk- en denkniveau die een actieve bijdrage levert aan de verdere expansie en succes betreffende een bedrijf. Je bent betreffende nature een veilige leider en regulateur en vind dit organiseren tot in een puntjes ons zonne en uitdaging en kan snel schakelen. Ernaast heb jij de capaciteiten om te kunnen denken in detail. Niks ontgaat je. Je beseft jouw bovendien echt in te leven in de opdrachtgever en in zijn wensen en eisen alsmede in de uitvoerende medewerker en weet het verder juist te vertalen met een medewerkers. Jouw kan echt luisteren en vlug analyseren hetgeen daar eigenlijk word gezegd. Daarbij ben jij communicatief bijzonder vaardig. Via jouw ‘drive’ en gedrevenheid in combinatie betreffende overtuigingkracht beseft je de opdrachtgever doch verder een medewerker vanwege je te winnen.

U zoekt kwalitatief juist schoonmaakwerk als het gaat om de ramen met de woning ofwel bedrijfspand? Voor DCA Dienstverlening raakt u aan het passende adres hetgeen betreft professie, betrouwbaarheid, gecertificeerde en ervaren vakmensen en een brede dienstverlening.

U dan ook hebt ons drukke baan en het zemen betreffende een ramen schiet er vaak bij in? Neem contact op betreffende een gespecialiseerde vakmensen betreffende DCA Dienstverlening. Indien u uw gegevens invult op het invulformulier op de webwinkel, sturen wij u totaal vrijblijvend ons op maat geproduceerde prijsopgave. Uw beurs kan zijn driftig op speurtocht tot ons ervaren glaswasser die beschikt over een hoogwerker?

Met nature ben je stressbestendig en laat jij jouw niet gauw uit dit veld slaan. Je bent accuraat in dit opvolgen en verwerken betreffende klantgegevens en gespreksverslagen en denkt op hoog nivo mee in dit bedenken, aandragen en opvolgen met procedures en protocollen. Je hebt voorts volkomen nauwelijks 9 tot 5 mentaliteit en hebt geen moeilijkheden om eens ons avondje via te dienen te werken om een deadlines op administratief gebied te kunnen behalen. Gezien een verschillende branche eigenschappen kan zijn relevante ervaring in de reinigingbranche, met name betreffende glasbewassing en gevelreiniging, een absolute must. Je hebt dus alreeds verscheidene jaren aantoonbare ervaring in de branche en raakt zelf (uit jouw voorlopende werkcarrière) all round glazenwasser geweest. Ook heb jij verscheidene jaren ervaring zodra leidinggevende binnen een specialistische reinigingbranche.

Naast onze glazenwassersdiensten onderhouden click here wij verder dit schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en gevelreiniging bij ondernemers, kantoren en instellingen.

Meermaals ieder week, middels ons werkoverleg, ben jij in aanraking met een backoffice collegas en onderhoudt jij betreffende hen een sterke communicatie aangaande lopende zaken m.

De glazenwassers maken ten al die tijden behandeling over osmosewater. Osmosewater kan zijn vrij van kalk, zout, lood, magnesium en metaal en in combinatie met de speciale borstels laat dit uw ramen met de in- en de buitenzijde weer helder stralen buiten vlekken ofwel strepen.

Ons kernwaarde voor een glasbewassing over HRS Hoogbouw Reinigings Service, grotendeels werkzaam in Lelystad, Amersfoort en Almere, is beveiliging. Ook door een uitgebreide regelgeving kan zijn onveilig werken ook niet verdere denkbaar heden een dag. Dus beschikken over wij ervoor gezorgd het weet het medewerkers perfect op een hoogte kan zijn over al die veiligheidsvoorschriften welke gelden wegens glasbewassing en het die ook in de dagelijkse taken in Almere, Amersfoort en Lelystad geraken aangewend.

GGS Diensten staat vertrouwd teneinde de klantvriendelijkheid en juiste communicatie. Ook voor particulieren! We bezorgen schoonmaakwerk op maat en beluisteren gaarne alang uw wensen met betrekking tot de services.

Spreekt hiervoorgaande u aan en wilt u gaarne verdere begrijpen aan de mogelijkheden? Onze specialisten uit Lelystad staan u dan ook met genoegen te woord. Via dit contactformulier kan u compleet kosteloos ons prijsopgave vragen en desgewenst samenkomen met uw glazenwasser.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over Glasbewassing Lelystad”

Leave a Reply

Gravatar